Štampamo za vas!

Vreme je za darivanje? Ukoliko želite da se vaš poklon izdvoji u masi ostalih, da pokažete ljubav, ukažete poštovanje, štampamo za vas dekorativne satenske trake, sa porukom, dezenirane, baš onako kako vama odgovara. Ukoliko se bavite organizacijom proslava, izdvojite se od konkurencije namenski odštampanim trakama koje šalju poruku.
Štampamo za vas papirne, samolepljive i konfekcijske etikete, sa ili bez bar-koda, u dimenzijama po vašoj potrebi, bez ograničenja u tiražu, na najkavlitetnijim materijalima, visoko kvalitetnim ribonima.

Etikete ili nalepnice prezentuje i bliže opisuju proizvode, a dizajn etikete mora biti takav da privuče pažnju potencijalnom kupcu i da ga zainteresuje. Osim naziva proizvoda, ona sadži i informacije o proizvođaču, mesto prozvodnje, datum proizvodnje i datum isteka upotrebe, sastavu, upozorenju, bruto i neto masu, bar kod, tabelu nutritivnih vrednosti, itd. Etikete su danas sastavni deo gotovo svakog proizvoda koji dolazi na tržište, pri čemu se javlja najčešće kod proizvoda široke potrošnje.
Zato štampamo za vas etikete na njkvalitetnijim materijalima, najkvalitetnijim ribonima. Odgovarajuća kombinacija naših etiketa I ribona je pravi izbor za različite namene I potrebe. Trpi različite temperature I različita hemijska tretiranja.
Vrste etiketa koje možemo štampati za vas:

  • Papirnate, PVC, polietilenske, polipropilenske, poliesterske i poliamidne
  • kartončiće za vizit karte, cene I slične potrebe
  • tekstine etikete – satenske, pollister I najlon. Uz adekvatan ribbon mogu biti otporne na visoku temperature, čak I na kamenovanje.

 

Najnovije

NAPIŠI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Preporuka

Izdvajamo

Štampamo za vas!

Vreme je za darivanje? Ukoliko želite da se vaš poklon izdvoji u masi ostalih, da pokažete ljubav, ukažete poštovanje, štampamo za vas dekorativne satenske...

Etikete i nalepnice

Papirne nalepnice su najzastupljnije zbog same cene osnovnog materijala i mogućnosti štampe na istoj. Sve doradne tehnike se relativno lako postižu na papiru. Uglavnom...

Tekstilne trake

Ako se bavite tekstilnom proizvodnjom, na pravom ste mestu. Kod nas možete poručiti tekstilne trake različitog kvaliteta – od najlonskih traka do finih satenskih,...