Sekač etiketa,spoljni premotavač, spoljni držač rolne, skeneri i aplikatori

Sekač etiketa

Postoje dve vrste sekača etiekta –  Giljotina i rotacioni industrijski sekač.
U zavisnosti od Vaše proizvodnje preporučićemo Vam idealan model. Sekač može seći etiekte do 10mm debljine.

Dostupno za modele:

• Godex G500 rotacioni i giljotina
• EZ 2250i rotacioni i giljtotina

Premotavač etiketa

Premotavač etiketa je idealan za povezano štampanje etiketa, i pogodan za namotavanje rolni do 244mm širine, i prečnika do 300mm. Može se napajati preko pojedinih modela štampača, a može imati i zasebno napajanje.

Spoljni držač rolni

Spoljni držač rolni je idealan za velike rolne, koje se ne mogu smestiti u male desktop štampače. Ukljucuje stabilni ram, tako da se lako vezuje za štampač. Spoljni držač etiketa je idealan za rolne velikog prečnika. Može se povezati sa svim desktop štampačima.

Barkod skener – GoDEX GS550

GS550 2D Barkod skener može pročitati većinu najčesce koričćenih 2D i 1D barkodova. Od čitanja barkodova na običnim papirnim etiketama, do čitanja barkodova na elektronskim ekranima.

Barkod skener se može koristiti u dosta slučajeva, jer su 2D barkodove prihvatile skoro sve sfere društva, kao što je to elektronsko prodavanje karata, elektronski kuponi, avio karte, prevoz, logistika, kao i u skladištima za interno označanavanje, prijem i eksplataciju robe. Ovim skenerom korisnik će dobiti pouzdani laserski skener, koji može posluziti u više namena.

Aplikator za etikete TOWA APN-100

Towa aplikatori koriste detektor ivice etiketa, koji automatski prepoznaje vodeću ivicu etiekte, i tako omugućava potpunu preciznost pri lepljenju.
Svaki od tri tipa aplikatora, moze koristiti bilo koju vrstu etikete, i nije im potreban dodatni lenjir, dodani alat za noseći silikon, ketridži, ili kasete.

Towa ima tri jedinstvene mogucnosti:

– Lako zalepljivanje etiketa, pri čemu se skraćuje vreme obeležavanja.
Ekskluzivni detektor ivice etikete eliminiše potrebu za specijalnim razrezivanjem etiketa po silikonu, ili perforaciji po silikonu.
Odličan prednji roler omogućava pravilno zalepljivanje, kao i pravilno zatezanje.

Parametri
Tip: APN – 100
Sirina etiekte: od 55 – 100mm

Najnovije

NAPIŠI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Preporuka

Izdvajamo

Štampamo za vas!

Vreme je za darivanje? Ukoliko želite da se vaš poklon izdvoji u masi ostalih, da pokažete ljubav, ukažete poštovanje, štampamo za vas dekorativne satenske...

Etikete i nalepnice

Papirne nalepnice su najzastupljnije zbog same cene osnovnog materijala i mogućnosti štampe na istoj. Sve doradne tehnike se relativno lako postižu na papiru. Uglavnom...

Tekstilne trake

Ako se bavite tekstilnom proizvodnjom, na pravom ste mestu. Kod nas možete poručiti tekstilne trake različitog kvaliteta – od najlonskih traka do finih satenskih,...